Flerspiller i «Noby Noby Boy»?

En lekkasje fra den offisielle Japanske PlayStation-siden røper introduksjonen av lokal multiplayer, men utgiveren nekter så langt å bekrefte utvidelsen.

11. mars 2009 10:00

Det ferske spillet, som kan lastes ned fra PlayStation Network for 29 kroner er lagd av «Katamari»-skaper Keita Takahashi.

Vi i PressFire valgte å kategorisere spillet som «Japansk galskap» da vi skulle pønske uten hvilken sjanger det passet inn i i forbindelse med vår anmeldelse.

Les også: Anmeldelsen av «Noby Noby Boy».
Se også:
Skjermbilder fra dette spillet.- OPPDATERING INNEN TO MÅNEDER

Et skjermbilde fra den Japanske PlayStation-siden har skapt rykter om at det planlegges en oppgradering av spillet i form av en nedlastbar pakke. Bildet gir oss inntrykk av at opp til fire spillere kan delta samtidig, i lokal mulitplayer. (Trykk «BOYs Daydream #1» på denne linken http://o--o.jp/).

Samme side hinter også om ny musikk («BOYs Daydream #2»-link), noe som vil føles som en kjærkommen nyhet. Så langt inneholder «Noby Noby Boy»bare ett musikktema.

Utgiveren Namco ville ikke kommentere disse ryktene til Eurogamer. Men Takahasis sa i et annet intervju med samme nettside at det vil komme ”en stor oppdatering” to måneder etter slippet. Det er vel da lov å legge sammen to og to?

Takahashi skal holde tale under Game Devoplers Conferance i San Fransisco senere denne måneden. De fleste regner med at det kommer en offentliggjøring av utvidelsen da.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3