Flere spill kanselleres av Sony

Skrinlegger flere britiske spillprosjekter.

10. mars 2011 09:26

Flere britiske spillprosjekter internt hos Sony Computer Entertainment blir nå lagt ned, det har Sony bekreftet overfor bransjenettstedet Gamesindustry.biz.

- Det har blitt bestemt at et lite antall prosjekter hos London Studio, Studio Liverpool og Evolution Studios vil strømlinjeformes eller kanselleres, etter en gjennomgang av portfolioen og prosjektprioritering, skal selskapet ha sagt til gamesindustry.biz.

Videre heter det at avgjørelsen ble tatt etter en intern gjennomgang av alle spillene, og at det ble slått fast at ressursene burde flyttes for å styrke årets og neste års prosjekter for ferdigstillelse.

Sony vil ikke nevne hvilke spill det er snakk om eller hvor mange arbeidsplasser som rammes, men studioene som berøres har stått for spillserier som «Wipeout», «MotorStorm», «SingStar» og «EyePet».

Evolution Studios slipper faktisk i disse dager det tredje «MotorStorm»-spillet, som har fått navnet «MotorStorm: Apocalypse». Det er usikkert om denne avgjørelsen vil påvirke eventuelle utvidelser eller videre satsing på merkevaren. Spillet slippes 16. mars.

Sony bedyrer likevel at alle studioene fortsatt vil være en viktig del av PlayStation i fremtiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3