Flere Pokémon lagt til i «Pokémon GO»

Ryktene om påfyll stemte - men ikke alle kommer med én gang.

13. desember 2016 00:42

(PressFire.no): Ryktene har gått en stund om at Niantic var i ferd med å åpne opp for såkalte generasjon to-Pokémon i «Pokémon GO».

Dette ble klart etter at kodesniffere gikk gjennom spillkoden og fant 100 nye PokéDex-oppføringer, og senere også lydfiler tilhørende disse.

Det var ventet en avsløring om et eller annet som omhandlet flere Pokémon fra utviklerne i dag, og nå har de avslørt i en video at joda, ryktene stemte, med et lite forbehold.

For fra og med i dag er det mulig å få tak i enkelte Pokémon fra «Gold» og «Silver»-spillene, men det virker derimot som Niantic kommer til å legge til de fortløpende, og ikke alle i én stor smell.

I alt er følgende Pokémon lagt til – de fleste «babyversjoner» av eksisterende varianter – ifølge PokéDexen: Pichu (som blir Pikachu), Togepi (blir Togetic), Cleffa (blir Clefairy), Magby (blir Magmar), Igglybuff (blir Jigglypuff), Elekid (blir Electabuzz) og Smoochum (blir Jynx).

Det er ikke bekreftet at alle disse kan fås tak i så langt, men siden de allerede ligger i PokéDexen burde de det. Så langt virker det som de bare finnes i egg.

Tyrogue er en babyvariant av Hitmonchan/lee/top som også ble innført i «Gold/Silver», men er ikke bekreftet til spillet enda.

I tillegg har det også blitt lagt inn en spesialversjon av Pikachu, som har på seg en nisselue og er livsfarlig i sin nusselighet. Om du utvikler den til Raichu beholder den hatten. Disse er tilgjengelig frem til 29. desember, men det er uvisst om de beholder lua etter dette.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3