Flere mener George R.R. Martin lager spill sammen med «Dark Souls»-skaperne

Selv bekrefter han samarbeid med japansk spillselskap.

21. mai 2019 16:09
From-sjef Hidetaka Miyazaki.

(PressFire.no): Det har versert rykter en stund om at «A Song of Fire and Ice»-skaper George R. R. Martin har samarbeidet med japanske From Software («Dark Souls», «Sekiro: Shadows Die Twice»).

Men det har ikke vært så fryktelig mye hold i ryktene før nå nylig.

Først kom det ord fra mannen selv, der han i en bloggpost bekreftet at han jobber som konsulent for «et japansk spillselskap», før nettsiden Gematsu.com nå sier de har ytterligere kilder på at noe er på gang.

De sier de har en kilde som ikke bare kan bekrefte at From jobber sammen med Martin, men at spillet internt har arbeidsnavnet «GR» – og at de har jobbet på det i tre år.

Spillet skal være open world med hesteridning og være et samerbeid mellom Hidetaka Miyazaki (som har vært regissør på en rekke av Froms spill) og George R. R. Martin, så det høres ikke umiddelbart ut som et «Game of Thrones»-spill.

Utgiver skal være Bandai Namco, og det er planlagt en annonsering av spillet under Microsofts E3-konferanse i år (du kan se alle tidspunkter for E3 her, forresten).

From Software sa i midten av 2016 at de jobbet med tre forskjellige spill. Siden da har de gitt ut «Dèracinè» og «Sekiro».

Vi får se neste måned, med andre ord.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3