Flere hint om en kraftigere Switch-maskin neste år

25. august 2020 12:39

(PressFire.no): Det har lenge flagret rykter og kilder om at Nintendo brygger på en oppgradert Switch-konsoll – en såkalt «Pro»-variant – som skal være hakket kraftigere enn dagens konsoll.

Det har derimot vært tyst siden The Wall Street Journal rapporterte om dette i starten av 2019, hvor det ble hintet om en ny versjon mot slutten av 2019 – som viste seg å være Switch Lite.

Denne gangen er det Bloomberg som mener å ha kilder på at en kraftigere maskin er på vei. De skriver at de har kilder på at konsollen vil komme i 2021 og både ha mer prosessorkraft og støtte for 4k-spilling.

Den forholdsvis slanke utgivelsesplanen for 2020 forklares med at Nintendo ønsker å ha en rekke spill klar til lanseringen av den nyere konsollen.

Switch-maskiner som selges i dag fikk også en ny prosessor da Switch Lite kom ut, som resulterte i bedre batteritid. I teorien støtter Tegra X1-chippen som står i maskinene 4k allerede, men Nintendo har valgt å ikke støtte dette.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3