Flere av PS5-storspillene vil også komme på PS4

«Horizon»-oppfølgeren, «Spider-Man: Miles Morales» og «Sackboy» kommer også til den gamle konsollen.

16. september 2020 23:48

(PressFire.no): Tidligere i sommer viste Sony fra «Horizon: Forbidden West» til PlayStation 5, som en siste pang på slutten av deres «E3»-sending.

Spillet ser mildt sagt pent ut, og skal lanseres en eller annen gang neste år.

I en overraskende vending har Sony nå sagt at både denne «Horizon»-oppfølgeren, «Spider-Man: Miles Morales» og «Sackboy: A Big Adventure» også vil komme til PlayStation 4.

- Vi vet at PS4-samfunnet vil gå over til PS5 på forskjellige tidspunkt, så vi er glade for å kunne kunngjøre PS4-versjoner av noen av våre eksklusive spill, skriver Sony i et innlegg på bloggen sin.

Dermed vil de over 110 millioner PS4-eierne som ikke kjøper den nye maskinen også få en siste bunke med storspill fra Sonys egne studioer.

PlayStation 4-versjonene av spillene vil komme med en gratis oppgradering til PlayStation 5-versjonene dersom du kjøper de digitalt. Om du kjøper det på fysisk disk vil du få oppgraderingen dersom du spiller på en PS5-maskin som har diskdrev.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3