Finner Rooney veien til nettmaskene?

Ny trailer fra «FIFA 12» til Vita viser hvordan det skal gjøres.

17. desember 2011 16:14

(PressFire.no): EA har for lengst annonsert at de kommer ut med en egen versjon av «FIFA 12» spesialdesignet for Sonys nye håndholdtkonsoll, Vita.

Vi i Europa må vente på Vita til 22. februar, mens Japan nå har tjuvstartet.

Det har nylig dukket opp en trailer fra «FIFA 12» som går gjennom en del av særegenhetene til spillet. (Se videoen nederst).

NB! Her ser du hvilke Vita-spill som rekker lanseringen i februar.

Mer presisjon foran mål?

Vita har både en trykkfølsom bakside og en frontskjerm du kan bruke aktivt i spillingen i tillegg til knappene og to analoge stikker.

Flere av lanseringsspillene har støtte for at du selv kan velge hvordan du vil styre. Det gjelder også for «FIFA 12».

I traileren ser vi eksempler på hvordan du kan trykke på frontskjermen for å sende av gårde en pasning, eller styre et frispark med ønsket retning og en dupp på kula, om du føler for den slags.

Det går også an å skyte ved at du tapper på baksiden, for å forsøke å overliste motstanderens keeper. Utviklerne håper at denne måten å avslutte på kan gi deg økt presisjon i det avgjørende avslutningsøyeblikket.

Over 500 lisensierte klubber er med i Vita-versjonen, og du kan spille en 15 år lang karriere eller utfordre via nettet i 1-mot-1-kamper online.

De mest populære modusene er inkludert

Produsentene bak «FIFA 12» til Vita forskutterer at opplevelsen vil gi deg de modusene du kjenner fra spillserien de seneste årene, det vil si Be a Pro, karrieremodusen, ymse turneringer og onlinekamper.

I tillegg vil du kunne sette opp vennelister, for hurtig å kunne be om en revansje mot en du kjenner.

Matt Prior, produsent for Vita-versjonen, fortalte i et intervju med CVG at man i framtiden vil utforske muligheten til å la deg fortsette karrieredelen på håndholdt, og dermed binde opplevelsene fra PS3 og Vita sammen.

Prior utelukker heller ikke at man neste år kan utvide onlinetilbudet ytterligere – med enda flere moduser.

«FIFA 12» til PlayStation Vita lanseres samtidig med konsollen, altså 22. februar i Norge.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3