«Final Fantasy XVI» får to utvidelsespakker

Og arbeidet på PC-versjonen er i gang.

4. september 2023 16:31

​(PressFire.no): Det er regissør på «Final Fantasy XVI», Naoki Yoshida, som under spillmessa PAX West i går kunne fortelle at de har startet arbeidet på å porte spillet til PC.

– Vi vet at mange av dere har bedt om en PC-versjon. La meg derfor benytte denne sjansen til å offisielt annonsere at utviklingen på PC-versjonen er i gang, fortalte Yoshida.

– Det har gått litt over to månder siden spillet kom ut, og vi har mottatt en enorm mengde med tilbakemeldinger fra spillere verden over. Utviklings-teamet og meg selv har også sett på spillere som strømmer og andre videoer, og bitt oss spesielt merke i hva alle synes om «Final Fantasy XVI».

Han fortalte videre at spillet nå har en gratis oppdatering som legger til noen nye skins til heltene i spillet (og muligheten til å endre skins på våpen).

https://www.youtube.com/watch?v=mHIhzFPZhRY

Men kanskje mer interessant er det at det kommer mer innhold til spillet, i form av to betalte DLC-pakker.

– En av tingene som virkelig er kommet inn er at folk ønsker å se mer av historien til Valisthea (hvor spillet er satt, journ. anm.) og tilbringe mer tid med innbyggerne der, sa Yoshida.

– For å etterkomme disse ønskene har vi startet arbeidet på to tilleggspakker.

Det er alt vi vet om den saken, så det er nok ganske langt unna enda – men Yoshida sier han håper at han kan dele mer mot slutten av året. Tidligere har Yoshida sagt at de ikke kom til å starte utviklingen av mer innhold før de visste om spillet var noe som folk i det hele tatt kom til å like.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3