«Final Fantasy XV» utsatt

15. august 2016 11:31

(PressFire.no): I helga gikk det rykter om at «Final fantasy XV» blir utsatt fra utgivbelsesdatoen i slutten av september til slutten av november.

Fra september til november

Nå kommer også beskjeden fra offisielt hold – «Final Fantasy XV» blir utsatt fra 30. september til 29. november.

I presseskrivet heter det at det trengs mer tid for å sikre at spillet leverer til visjonen om «den største friheten og realismen i seriens historie».

- Ville angret

I en video forklarer han at de egentlig var «ferdige» med spillet, og at det er denne versjonen som blant annet bir mulig å prøve på Gamescom denne uke.

Han avslører videre at de ikke ser seg helt fornøyd med denne versjonen og at de derfor har jobbet med en oppdatering som skulle være klart til lansering i slutten av september, men at dette ikke holdt.

Målet har ifølge Tabata vært å lage et spill som er så fantastisk at andre spill løper i panikk, og at han tror de ville angret på å slippe spillet i dagens tilstand. Derfor velger de nå å vente med utgivelsen til slutten av november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3