«Final Fantasy XV» til pc på super-ultra-lav grafikk er nydelige greier

Kunst!

13. februar 2018 12:45

(PressFire.no): Spilloptimalisering er en dyd. For å få spill til å kjøre på mange forskjellige plattformer og pc-konfigurasjoner er det nødvendig å jekke ned både grafikk og gjøre kompromisser innenfor ressurshåndtering.

Om utviklerne ikke gjør dette bra nok blir det ofte krøll (bare se på de tidlige utgavene av «Battlegrounds»), men som regel husker de fleste å ha med forskjellige nivåer av grafikkinnstillinger du kan tukle med for å få spillet til å kjøre bra.

Nå viser det seg at Square-Enix har gått litt lengre enn de fleste, for noen har funnet en ultra-ultra-lav innstilling i stresstest-utgaven av «Final Fantasy XV» - og resultatene er marerittaktige.

Det er Twitter-bruker @RevolverUnit som først la ut bildene, men også YouTube-kanalen LowSpecGamer har lagt ut en video, som viser hysteriske modeller fra en helt

Sistnevnte får spillets benchmark-program til å kjøre selv på en laptop med integrert grafikk i over 20 fps. Du kan selv se videoen her, men her er en smakebit med bildene:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3