«Final Fantasy XV» får online multiplayer co-op

Når alt annet av DLCer er unnagjort.

28. oktober 2016 11:47

(PressFire.no): «Final Fantasy XV» blir hakket større enn først antatt, når Square Enix nå sier at de kommer til å legge til en flerspillermodus.

Med det allerede etablerte samspillet mellom de fire hovedfigurene kommer det kanskje ikke som en bombe, men hvordan utviklerne kommer til å løse det hele blir interessant.

Vi vet ikke særlig mye mer enn det, annet enn at denne modusen kommer etter resten av tilleggspakkene til spillet.

Først skal studioet produsere tre DLC-pakker som tar for seg kompanjongene til hovedpersonen Noctis; Lunafreya, Gladiolus og Ignis. Her skal historiene deres utdypes mer, og arbeidet er allerede i gang.

- Da vi startet arbeidet på «Final Fantasy XV» hadde vi en klar plan på hvordan vi ville utvide spillet etter lanseringen, sier DLC-ansvarlig Haruyoshi Sawatari til Eurogamer.

Da sommeren kom og spillet ble utsatt hadde allerede Square Enix satt et lite team på å starte utviklingen av den første DLC-pakken, som fokuserer på Gladiolus (eller bare Gladio, om du vil).

Denne er bare omtrent tjue prosent ferdig, skal vi tro Sawatari, så det er nok en stund til vi får løpe rundt med vennene våre i den massive verdenen.

- Når vi er ferdige med alle tre og har de som spillbare figurer, så drar vi Noctis tilbake slik at de blir fulltallige igjen, og ekspanderer det hele med en multiplayer-pakke der du kan spille med alle sammen online.

Både historie-DLCene og flerspillermodusen blir tilgjengelig gjennom et sesongpass som kan kjøpes for rundt 200 kroner. «Final Fantasy XV» kommer til PlayStation 4 og Xbox One 29. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3