«Final Fantasy XII: The Zodiac Age» har fått dato

Denne gangen Europa og USA først.

31. januar 2017 15:34

(PressFire.no): Det har lenge vært kjent at Square Enix jobber med en oppusset versjon av «Final Fantasy XII» (2006), men at en endelig utgivelsesdato har latt vente på seg.

Nå bruker den japanske spillgiganten trettiårsjubileet til serien som anledning for å avsløre at spillet kommer til PlayStation 4 11. juli, mens de i hjemlandet må vente to dager til.

Den nye versjonen får ikke bare oppusset grafikk og bedre lyd, men også en rekke endringer, tillegg og forbedringer sammenlignet med originalen.

Progresjonen og balanse i kampsystemet har blitt gjennomgått for å gjøre det noe lettere. I tillegg har spillet fått en Trial-modus, hvor du kan måte krefter.

Den nye versjonen av spillet inneholder også High Speed-modusen som også ble inkludert i den såkalte International Zodiac Job System-versjonen av spillet (kun asia). I modusen kan du rett og slett bevege deg mye kjappere ved å holde nede en knapp.

Hvis du spilte den «vanlige» varianten av «Final Fantasy XII», så vil Job-systemet være nytt for deg. Den introduserer et class-system til rollene, hvor hver rolle kan få spesielle evner basert på ulike roller.

Det blir også mulig å bytte mellom engelske og japanske stemmer i spillet, i tillegg til at det blir mulig å bytte mellom original og nyinnspilt musikk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3