«Final Fantasy VII Remake» deles opp i episoder med «egne unike opplevelser»

7. desember 2015 14:15

(PressFire.no): Etter årevis med trygling fra fansen kunngjorde Square Enix overraskende i sommer en slags remake av det kritikerroste rollespillet «Final Fantasy VII» fra 1997.

Det gjorde de med en trailer på Sonys pressekonferanse i anledning spillmessen E3 i Los Angeles.

I helga holdt Sony en egen messe for PlayStation-fans kalt PlayStation Experience, og der slapp også Square Enix også en ny trailer fra det kommende spillet. Den kan du se i toppen av saken.

ett

Ikke spill

Square Enix avslører nå også at det ikke er snakk om ett spill, men at de har tenkt til å lage flere spill når de skal gjenfortelle «Final Fantasy VII». Hver episode skal visstnok også ha «sin egen unike opplevelse» - uten at det utdypes videre.

I et ferskt intervju med det japanske magasinet Famitsu, oversatt av Gamatsu, avslører også produsenten Yoshiniro Kitase at de også kommer til å forandre historien.

Ifølge produsenten fordi han «ikke vil at det skal slutte som noe nostalgisk«.

Kritisk til den nye traileren

Enkelte fans mener allerede at Square Enix tar seg for mange friheter I forhold til originalen – noen har blant annet reagert på de actionfokuserte kampesekvensene i den nye filmen.

Det skal likevel sies at originalen heller ikke hadde et rent turbasert kampsystem, men et system hvor tid spilte en viktig rolle.

Utviklerne ha betrygget fans om at strategiske valg fremdeles kommer til å være en del av det nye spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3