«Final Fantasy Tactics» møter «Octopath Traveller» i «Project Triangle Strategy»

Kommer til Switch i 2022. Demo ute nå.

18. februar 2021 05:21

(PressFire.no): Folkene i Square Enix som utvikler «Octopath Traveller» jobber nå med et nytt spill.

Spillet er bare kalt «Project Triangle Strategy» enn så lenge, og har samme grafiske stil som det tidligere rollespillet. Historien følger de tre landene Glenbrook, Aesfrost og Hyzante i en krig over ressursene salt og jern – hvor du må overtale de forskjellige fraksjonene og endre historien.

Slåssing skjer her som i «Final Fantasy Tactics», der du flytter soldatene dine rundt på et brett og kan angripe fra flere kanter.

Triks som å bruke flamme, is og elektro-angrep vil kunne endre selve banen, mens spillet tar et blad fra «Into the Breach» og gir deg ekstra punch dersom du slår fiendene inn i andre soldater.

Historien vil påvirkes gjennom valg du tar, og større avgjørelser vil bli tatt ikke bare av deg, men av en avstemming blant laget ditt og andre figurer – du kan med andre ord bli nedstemt om du ikke har greid å overtale nok til å følge deg.

Spillet skal ikke utgis før i 2022, ifølge utviklerne. En demo er derimot gjort tilgjengelig allerede på Switch, hvorpå utviklerne skal gjennomføre en brukerundersøkelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3