Fikk skjermen fylt med reklame under «Assassin's Creed»-spilling

– En teknisk feil.

26. november 2023 12:30

(PressFire.no): Det var på Reddit at bruker triddell24 la ut en video fra «Assassin's Creed Odyssey» som viste at han fikk skjermen dekket i reklame når han forsøkte å gå inn i kartet i spillet.

Just got an in-game advertisement when I tried to go to the map
byu/triddell24 inxboxone

For å fortsette å spille måtte han trykke vekk reklamen.

Reaksjonene var generelt svært negative, der flere hyttet med nevene mot de så på som et forsøkt på å klemme inn reklame i spill de allerede hadde betalt for.

På Twitter skriver Ubisoft at det ikke var meningen at reklamene skulle dukke opp i selve spillet, men at de heller var tiltenkt hovedmenyen før du starter.

– Dette var på grunn av en teknisk feil som nå er blitt rettet.

– Meningen var å vise en reklame for «Assassin's Creed Mirage» under serienyhetene i hovedmenyene til andre «Assassin's Creed»-spill. Dessverre så gjorde feilen at reklamen dukket opp i en av våre menyer i spillet istedet.

Selskapet skriver videre at de har fjernet reklamene nå, og at de jobber med å finne ut hva som gikk feil til å begynne med.

Ubisoft virker å være litt glemsomme her, for den samme feilen dukket også opp i «Assassin's Creed Odyssey» i 2019. Også den gangen ble den avfeid som en feil som «har blitt fikset».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3