Fikk drapstrusler etter «Call of Duty»-oppdatering

- Dette er grunnen til at spillere blir oppfattet som umodne og sytende rasshøl, svarer utvikler.

25. juli 2013 14:35

(PressFire.no): At «Call of Duty»-spillere er lidenskapelig opptatt av flerspillerdelen, visste vi fra før.

Men nå kan det se ut som det har blitt litt mye av det gode – etter en oppdatering av «Call of Duty: Black Ops 2», som blant annet reduserer skade og skuddfrekvens i spesifikke våpen, har det kommet drapstrusler mot en av utviklerne.

Det var etter at David Vonderhaar fra utvikleren Treyarch la ut forandringene på spillets offisielle forum at det kom voldstrusler mot ham og familien fra enkelte spillere.

Denne YouTube-brukeren har også uttrykt sin misnøye over den siste oppdateringen.

- Ikke verd voldstruslene

Vonderhaar har derfor bedt folk om å roe gemyttene:

- Vet ikke om en fraksjon av et sekund er verd voldstruslene, skrev han på Twitter, hvor han referer til hvor små endringene oppdateringen av spillet egentlig er i den store sammenhengen.

I et blogginnlegg får Vonderhaar også støtte fra community manager og kollega, Dan Amrich.  

- Vahn (Vonderhaar journ. anm) blir ofte fortalt at han bør dø i en brann eller ta livet sitt, eller at han er en forferdelig person. Hvis noen i det hele tatt anser dette som greit, må de tenke seg om, skriver han i blogginnnlegget.

Videre påpeker han at det ikke bare er «Call of Duty»-miljøet som har problem med voldsomme utbrudd på internett.

- Dette er grunnen til at verden ofte ikke tar spilling seriøst. Dette er grunnen til at spillere blir ansett som umodne sytende rasshøl. Fordi de umodne sytende rasshølene bråker mer.

Han refererer til at Vonderhaar via mikrobloggenettstedet Twitter har kommunisert med fans som kommer med konstruktiv kritikk.

«Call of Duty: Black Ops II» ble sluppet til Xbox 360, PS3, pc og Wii U i November 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3