Fikk 1,5 millioner kroner med folkefinansiering, men nå gir han opp

- Det finnes ikke ord for hvor lei meg jeg er for å ha feilet dere.

1. oktober 2018 14:32

(PressFire.no): I 2012 klarte spillskaperen Josh Parnell å samle hele 187 865 dollar, eller rundt 1,5 millioner kroner, med folkefinansiering for å få laget spillet «Limit Theory».

Science fiction-spillet ble beskrevet som et spill hvor du kunne gjøre «alt» og spillet ville være «uendelig stort».

Etter seks år som eneste utvikler på spillet gir han nå opp, det avslører Parnell i et selvutleverende og ærlig innlegg for han tar på seg all skyld for at det ikke blir ferdig.

Han forteller om hvordan han har fått psykiske problemer av det som beskrives som et for ambisiøst prosjekt for én person.

- Uansett hvor hardt jeg prøver så er det ikke nok til å få «Limit Theory» ferdig, og dette mønsteret med feiling har sugd ut all selvtillit og håp fra hodet mitt og etterlater bare tvil, angst og fortvilelse.

- Noen dager tenker jeg at «hvor absurd det er at et spill får meg til å føle dette» og innser at hvor lite passende jeg er til å lage noe som skal glede. Jeg ville så gjerne gjøre dere stolte. Å bringe glede. Det finnes ikke ord som kan gjengi hvor lei jeg er meg for å ha feilet dere alle.

Nå slipper han kildekoden til dem som vil ta i bruk det han har klart å skru sammen. Selv tviler han på at noen vil ha bruk for det, men mener selv at det er det minste han kan gjøre.

Han skriver også at han forventer sterke reaksjoner på at han ikke har klart å levere, men i kommentarfeltet er det stort sett støttende ord fra de som har donert penger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3