«Fight Night 4»-utvidelse trukket tilbake

Den ferske utvidelsen til boksespillet er trukket tilbake. Electronic Arts sier man håper å ha en ny klar før jul.

7. desember 2009 13:44

I forrige uke ble den nye utvidelsen til «Fight Night: Round 4» sluppet. Champions Pack 2 gir deg muligheter til å laste ned flere boksere og samtidig introdusere deg for to nye spillmoduser.

Den ene (Old School Rules) inneholder muligheten til å bokse etter klassiske regler – mens den mest interessante, Ring Rivalries, muliggjør en blodig duell mellom blant andre Mike Tyson og Evander Holyfield.

Les også: Vår anmeldelse av «Fight Night: Round 4».
Se også: Skjermbilder fra denne aktuelle utvidelsen.

Bare PlayStation 3-versjonen av Champions Pack fungerte imidlertid. EA har nemlig vært nødt til å trekke Xbox 360-versjonen fra Marketplace og jobber nå på spreng med å fikse feilen.

Flere som lastet ned pakken opplevde at spillet med det nye innholdet frøs og kræsjet.

På sitt offisielle forum forteller Electronic Arts at de håper å rulle ut en ny versjon av Champions Pack så fort som mulig, forhåpentligvis før jul. Det kan ta mer enn noen få dager, for alle inolverte parter (EA og Microsoft) må teste og godkjente innholdet.

Var du en av de som klarte å laste ned utvidelsen før den ble fjernet – og den fungerte på din konsoll – er det bare å spille videre.

Se hvordan Champions Pack blir presentert i denne videoen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3