«Fifa 18» kunngjort

Ronaldo inntar omslaget, og PlayStation 4 får FUT-legender.

5. juni 2017 17:36

Ronaldo og Ronaldo er med i en spesialutgave.

(PressFire.no): Electronic Arts kunngjør i en pressemelding årets mest selvfølgelige utgivelse: «Fifa 18».

Der kan de også fortelle at det er Cristiano Ronaldo som vil pryde omslaget og får mest oppmerksomhet i årets utgave. Electronic Arts har faktisk kostet på seg en «Fueled by Ronaldo».

I pressemeldingen heter det at Ronaldo tok seg tid til å la spillutviklerne fange bevegelsene hans etter en nylig treningsøkt, i tillegg til å bidra med ekspertise som har angivelig har bidratt til «det største steget framover på banen».

Det er ikke bare Cristiano Ronaldo som er med denne gangen. Også original-Ronaldoen, brasilianske Ronaldo Nazário, vil være med - i det som EA nå kaller «Icons».

Icons er rett og slett en rebranding av den tidligere Legends-delen i FIFA FUT, hvor pensjonerte spillere har vært med - men kun på Xbox One. Det er øyensynlig slutt på denne eksklusiviteten.

Dermed, hvis vi ser på Icons-implementeringen og tolker pressemeldingen riktig, er det også hold i at spesialavtalen mellom EA og Xbox har gått ut, for det er PlayStation 4 som er assosiert med merkenavnet nå.

I flere år har Xbox One-eiere nytt fordeler med tidligere tilgang på ekstra innhold, eksklusive FUT-stjerner, i tillegg til at det er Xbox-konsoller som brukes på arrangementer og lignende.

«Fifa 18» slippes til Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Switch og pc 29. September.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3