«FIFA 12» kan nytes i 3D-grafikk til høsten

Bekreftet til Nintendo 3DS.

10. mai 2011 23:16

Electronic Arts har sendt ut en pressemelding som bekrefter at «FIFA 12» kommer til Nintendos nylig lanserte håndholdkonsoll, 3DS. Denne spillmaskinen lar deg nyte brilleløs 3D.

Dermed går EA Sports inn på det samme konsollmarkedet som konkurrenten Konami, som slapp «Pro Evolution Soccer 2011 3D» til 3DS-lanseringen 25. mars. Et spill som overrasket oss i PressFire, i positiv forstand.

«FIFA 12» vil inneholde 500 lisensierte lag og det EA beskriver som «innovative touch-kontrollere». I tillegg er spillet det største utviklet av EA Sports som kommer til en håndholdtplattform, står det i pressemeldingen.

Gatefotball med van Persie

De nye touch-kontrollerne er valgfri, og gir deg muligheten til å peile inn et skudd fra synsvinkelen til den aktuelle spilleren på laget ditt – der du bruker den nederste, trykkfølsomme 3DS-skjermen til dette.

«FIFA 12» til 3DS vil inneholde åtte ulike spillmoduser, inklusive 11 mot 11, onlinekamper, Be A Pro, en turneringsmodus og en rikholding karrieredel.

Ett av de nye 3DS-skjermbildene som hittil er frigitt, viser oss også hvordan Arsenal-spiss Robin van Persie tar seg ut i den nye 3D Street Football-modusen. Her er det kamper 5 mot 5 som gjelder, og kampene finner sted på baner lagt til Brasil, Frankrike og andre land. Du kan også starte helt fra bunn av med en spiller du skreddersyr, og legger ut på en reise fra gatefotballnivå til du kanskje lykkes med å spille deg til en fast plass på ditt favorittklubblag og landslag.

EA har så langt ikke kunngjort detaljene rundt de øvrige versjonene av «FIFA 12» som kommer, men det neppe drøyer lenge før vi kan overbringe den typen nyheter.

«FIFA 12» skal lanseres til 3DS i løpet av høsten, står det i pressemeldingen, og det er EA Canada som utvikler spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3