Feiret så hardt at han besvimte etter dramatisk «Smash»-kamp

Det gikk hardt for seg under helgas storturnering.

21. januar 2018 18:38

(PressFire.no): Det har gått hardt for seg under Genesis 5, en av de største «Smash Bros.»-turneringene, i helga.

Spesielt i «Smash Melee»-konkurransen har det vært baluba. Store upsets har skjedd, og mange av storkampene har allerede gått inn i historiebøkene som noen av de beste i spillets historie.

Men aller hardest var det da amerikanerne Justin «Wizzrobe» Hallett og Zain Naghmi møttes. De to er rangert som henholdsvis nummer ni og 22 i verden.

Da begge til slutt hadde vunnet to kamper hver (det er førstemann til tre) og var nede til sine siste liv med svært høy prosent (som betyr at de lettere kan kastes av banen), var det kaos i salen. 1500 mennesker bak de to spillerne brølte om kapp, og kommentatorene holdt på å miste vettet.

En rekke feilskjær, nesten-fall og en voldsom kamp om å klamre seg til kanten på banen gjorde at Wizzrobe til slutt trakk det lengste strået. I vill eufori hoppet han jublende opp på stolen sin, mens venner kom hoppende opp på scenen.

Pop-offen ble for mye for spilleren som er kjent for å ha et steinansikt når han spiller, for plutselig segnet han om. Heldigvis var det noen der til å ta imot han idet han ramlet ned fra stolen.

Du kan selv se hva som skjedde i videoklippet under her.

Wizzrobe fikk hjelp fra en doktor i salen like etter, og det virket ikke som han hadde tatt noen skade. Han endte for øvrig på niendeplass i turneringen etter å ha blitt slått ut av en av spillets «guder», Joseph «Mang0» Marquez.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3