Feirer PlayStation-jubileum med spesiell PS4

Kun 12300 blir produsert.

3. desember 2014 11:19

(PressFire.no): Som du kanskje vet feirer PlayStation denne uken tjue års jubileum – riktignok siden slippet i hjemlandet Japan.

I den anledning avslører Sony i dag at det kommer en egen spesialdesignet PlayStation 4-maskin som hyllest til den originale PlayStation-maskinen.

Kun 12300

Maskinen blir bare laget i 12300 eksemplarer, som skal speile det første produksjonsantallet av den aller første versjonen av PlayStation.

Hver maskin er nummerert og inkluderer både håndkontroller og PlayStation Eye-kamera – alt i den samme gråfargen fra den første PlayStation-maskinen.

PR-byrået til den norske PlayStation-importøren Nordisk Film forteller til PressFire at det fremdeles er usikkert hvor mange som eventuelt kommer her i landet, men at det blir «svært begrenset».

Kan ikke kjøpes i butikker

Maskinen ble avduket av PlayStation-sjefen Shuhei Yoshida på den offisielle Playstation-bloggen og selv om han påpeker at den vil koste 499 britiske pund vil ikke jubileumsmaskinen bli mulig å kjøpe i butikkene.

Slik vi har forstått det vil den kun være tilgjengelig via konkurranser eller andre markedstiltak fra PlayStation.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3