«Far Cry 5»-utvidelsene drar ikke til Montana

Vietnam, zombier og runde til Mars.

5. februar 2018 14:06

(PressFire.no): Spillet er ikke engang sluppet ennå, men Ubisoft kommer lansering i forkjøpet og  kunngjør de tre utvidelsespakkene som kommer i kjølvannet av «Far Cry 5»-lanseringen 27. mars.

Og de tre utvidelsene kommer overhodet ikke til å fortsette der hovedspillet slipper – tror vi.

Inkludert i det såkalte sesongpasset kommer det tre utvidelser, hvor én av dem er en variant kalt «Hours of Darkness», en «Dead Living Zombies og til slutt «Lost on Mars».

Førstnevnte tar deg med til Vietnam-krigen og er etter det vi kan skjønne et slags nikk til Francis Ford Coppola-filmen «Apokalypse nå!», og den legendariske bakomfilmen «Hearts of Darkness»

«Dead Living Zombies» er en slags hyllest til b-filmer, og skal ta spillerne med til flere b-film-scenarier. 

Sistenevnte blir en tur til Mars hvor man skal møte edderkopper, som kan være inspirert av filmer som «The Angry Red Planet» og David Bowies «Ziggy Stardust and the spiders from Mars». Det kan også være ønsketenking til undertegnede.

Ubisoft kunngjør samtidig at kartredigering blir tilgjengelig for det nye spillet, men ingen datoer er foreløpig avslørt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3