Fant spor av kansellert «Half-Life 2»-episode i gamle filer

Warren Spector utviklet en Ravenholm-historie.

29. mars 2017 12:08
(Se flere bilder her)

(PressFire.no): Nettsiden Valvetime.net har gått gjennom en haug gamle «Half-Life 2»-filer, etter at en ikke-navngitt kilde lekket disse mot slutten av forrige uke.

Filene inneholder forskjellige iterasjoner av spillet etter hvert som utviklingen av det skred frem, men noen av filene stammer øyensynlig fra en kansellert «Episode», utviklet av Warren Spectors studio, Junction Point.

Spector og gjengen jobbet i en tid med prototyping for Valve, og de utviklet et konsept rundt «Half-Life 2».

Det er ikke visst om dette skulle være «Episode 3», men episoden inneholdt deler av Ravenholm, byen som ble tatt helt over av Combine-slemmingene. Den uferdige byen inneholder små gåter, skriptede events og flere kamper med fiender.

Kartet som er funnet starter med at spilleren kræsjer inn i en bygning med en gondol, og møter to personer – Duncan og Scooter. På gatene slåss opprørere med Combine-soldater.

Med andre ord kan det være en slags fortelling om hva som skjedde i Ravenholm før «Half-Life 2», eller en tid etter, når de snille prøver å rydde opp. Om spilleren skulle styre Gordon Freeman eller noen andre, vites ikke.

Utviklerne skal ha fiklet med idéen om et magnetgevær som tok konseptet fra Gravity Gun-en videre. Episoden var under utvikling i 2005, men det hele ble avsluttet da Disney i 2007 kjøpte Junction Point Studios for å lage «Epic Mickey» til Wii.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3