Kodesnokere fant ny boss i «Bloodborne»

Som man kan slåss mot.

18. desember 2017 12:25

(PressFire.no): Vi tipper det er mer enn én utvikler som river seg i håret over at folk er blitt flinkere og flinkere til å snoke i innmaten på spillene de siste årene.

Vi husker jo alle hva som skjedde da kodesnokere fant et lite sex-minispill i «GTA: San Andreas» for en del år tilbake – plutselig var alle politikere og krenkede foreldre på banen for å få spillet bannlyst.

Heldigvis gikk det over, men snokingen har fortsatt.

Nyeste oppdagelse nå er nok noe som får frelste «Bloodborne»-fans til å fråde i munnvikene: En helt ny boss, som man kan slåss mot!

Det er YouTuber Sanadsk og modder ZullieTheWitch som sammen har funnet The Great One, en boss som hører til en ikke-brukt dungeon kalt Chalice. Det hele er uferdige greier, men bossen var såpass utviklet at den har egne animasjoner og lyder.

Det triste her er at det ikke er annonsert noen nye DLC-pakker til «Bloodborne», men vi har jo tross alt fått en tease til et nytt spill fra From Software – som raskt kan være en oppfølger. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3