Fant hele «Half-Life 2» i Switch-utgaven av «Portal»

Pluss beta-innhold til «Portal 2».

29. juni 2022 21:51

(PressFire.no): Det er gått bare én dag siden «Portal»-samlepakken med de to spillene kom ut på Nintendo Switch, men allerede har kodesnokerne vært inne og snust i filene.

Og der fant de intet mindre enn ...hele «Half-Life 2».

«Portal» er i bunn og grunn en slags modifisering av 2004-klassikeren, og at​ noen filer, lyder og modeller ble gjenbrukt var litt som forventet.

Men som Twitter-bruker og Switch-fikler OatmealDome raskt fant ut, så var det en .zip-fil som inneholdt langt mer i nedlastingen fra eShop, og med litt puss og gnikk ble det hele helt spillbart.

Noe musikk mangler, spillet kræsjer innimellom og enkelte baner er umulige å komme seg gjennom, men det meste er der, og som videoen under viser så kan man hoppe rundt mellom kapitlene.

Snedig! Her kan du se OatmealDome spille litt:

https://www.youtube.com/watch?v=ezPJmq5wkW8


«Portal 2»-betainnhold

I tillegg viser det seg at «Portal 2»-delen av samlepakken også inneholder snacks for de aller mest ivrige fansen.

I filene fant man nemlig en god bunke med innhold som aldri ble med i selve spillet, og som aldri før har blitt sett. Det inkluderer hele baner og en tidlig versjon av slutten i spillet.

YouTuber Ossy Flawol har en video som viser dette innholdet her:

https://www.youtube.com/watch?v=p5kAcIx6mDk

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3