Fant «et latterlig antall peniser» i sitt eget spill

Ekstrahjelp leverte mer enn avtalt.

11. mars 2015 11:41

(PressFire.no): I mai er Undead Labs fra Seattle aktuelle med en oppusset versjon av Xbox 360-spillet «State of Decay» som gis ut til Xbox One.

I den anledning har de oppgradert det grafiske – ikke bare oppjustert oppløsningen, men også teksturene i spillet.

Ekstrahjelpen leverte mer enn avtalt

– En av leverandørene hadde tegnet et latterlig antall kjønnsorganer inn i bakgrunnen, fortalte Undead Labs-designeren Geoffrey Card ifølge Xblafans.com.

Da det lille studioet utviklet spillet, som ble sluppet i 2013, måtte de ty til ekstrahjelp. Det var en av disse om angivelig skal ha tegnet inn alle de mannlige kjønnsorganene.

Ifølge utviklerne ble det imidlertid aldri oppdaget på grunn av den lave oppløsningen i originalspillet, men når de nå jobber med å oppgradere teksturene fikk de seg en overraskelse.

Jobber ikke med leverandøren lenger

Microsoft forteller i en kommentar til Gameinformer.com at Undead Studios heller ikke lenger jobber med «kunstneren» bak.

Det er foreløpig uklart om kjønnsorganene er synlige i pc-versjonen av spillet, hvor det skal være mulig med høyere oppløsning og mer potente teksturer.

«State of Decay: Year one survival edition» slippes 1. mai og vil inneholde alle oppdateringer, inkludert de to utvidelsespakkene i tillegg til en rekke nye kjøretøy og våpen. Flere alvorlige feil skal også ha blitt fikset.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3