Fan ba «The Last of Us»-skaperen om å droppe politikk i det neste spillet

Svaret: - Nei, det kan jeg ikke.

24. januar 2017 10:58

(PressFire.no): En fan av «The Last of Us» tok til Twitter da han spurte skribenten og spillskaperen bak, Neil Druckman, om han kan droppe politikk i oppfølgeren.

Det er litt usikkert hvilket politisk budskap Twitter-brukeren siktet til, men selv om han elsket spillet skal han ha hatt problemer med det politiske budskapet og spesielt mot slutten.

- Som en mann uten sjel

Druckman svarte slik:

- Det kan jeg ikke. Skribenter jobber ut ifra sitt syn på verden. For eksempel er slutten på «The last of Us» inspirert av min «personlige politikk», svarer han Twitter-brukeren – et svar som får mye støtte fra andre Twitter-brukere.

I ettertid har Druckman også sitert tegneserieskaperen Stan Lee, som sa «en historie uten et budskap… er som en mann uten sjel».

I kjølvannet av svaret har spørsmålet blitt slettet med hele Twitter-kontoen.

Skapte debatt

«The Last of Us» skapte debatt om både kjønn, seksuell legning og en historie slutt som tar opp egoisme med store konsekvenser.

Lite er ennå kjent om historien i «The Last of Us», men Internett har allerede flere teorier basert på traileren som ble lansert i desember. En av teoriene er at Joel er død, og at Ellie er på hevntokt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3