Fan ba «The Last of Us»-skaperen om å droppe politikk i det neste spillet

Svaret: - Nei, det kan jeg ikke.

24. januar 2017 10:58

(PressFire.no): En fan av «The Last of Us» tok til Twitter da han spurte skribenten og spillskaperen bak, Neil Druckman, om han kan droppe politikk i oppfølgeren.

- Som en mann uten sjel

Druckman svarte slik:

- Det kan jeg ikke. Skribenter jobber ut ifra sitt syn på verden. For eksempel er slutten på «The last of Us» inspirert av min «personlige politikk», svarer han Twitter-brukeren – et svar som får mye støtte fra andre Twitter-brukere.

I ettertid har Druckman også sitert tegneserieskaperen Stan Lee, som sa «en historie uten et budskap… er som en mann uten sjel».

Skapte debatt

«The Last of Us» skapte debatt om både kjønn, seksuell legning og en historie slutt som tar opp egoisme med store konsekvenser.

Lite er ennå kjent om historien i «The Last of Us», men Internett har allerede flere teorier basert på traileren som ble lansert i desember. En av teoriene er at Joel er død, og at Ellie er på hevntokt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3