Famitsu avslørte hemmelig tri-Ace-RPG

Detaljer om nye spillet til Star Ocean-utikleren avslørt.

9. april 2009 15:38

Du husker kanskje saken vår om et mystisk nytt rollespill fra Star Ocean-utvikleren tri-Ace? Nå har det japanske spillmagasinet Famitsu avslørt at spillet skal hete «End of Eternity».

SKIFTER UTGIVER

Spillet utvikles til PlayStation 3 og Xbox 360, men det mest oppsiktsvekkende er nok at utvikleren har byttet utgiver. tri-Ace har i mange år vært synonymt med Square Enix, men denne tittelen skal i følge Famitsu utgis i samarbeid med Sega.

I følge artikkelen i Famitsu forgår all handling i spillet i en by som heter Burzel. Og i følge spillets regissør Takayuki Suguro, vil spilleren aldri få muligheten til å gå utenfor byen, dermed forblir alt som er utenfor byens grensen et mysterium.

Spillets hovedrolle, Vashyron, er en 26 år gammel mann som er eks-soldat og jobber for et privat leiesoldatfirma. Han har også med seg flere roller i en 17 år gammel gutt kalt Zephyr, en 19 år gammel jente som kalles Subject#20 – et kallenavn hun har fått fordi hennes skjebne er å dø på hennes 20årsdag.

Kampsystemet skal i følge Famitsu-artikkelen være en blanding av flere systemer. Vanligvis er det et turbasert system på et rutenett, men i dungeons skifter systemet og spillet blir semi-sanntid med fokus på skytevåpen.

Nye detaljer om spillet forventes å bli sluppet fredag 10. april, når nedtellingen på spillets nettside er ferdig.

Spillet kommer til vinteren i Japan, men ingenting har foreløpig blitt sagt om en europeisk utgivelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3