«Fallout 76» blir litt mer «Fallout» neste måned

NPC-er, historiedeler, dialogvalg!

2. mars 2020 17:00

(PressFire.no): Spillutvikler Bethesda pådro seg fansens vrede etter lanseringen av online-spillet «Fallout 76», som man trygt kan si ikke levde opp til forventningene.

Teknisk rot, bugs, juksing, og en akutt mangel på innhold og historie gjorde spillet ganske slapt – men til sitt forsvar skal utviklerne ha det at de ikke har latt spillet råtne på rot.

7. april kommer en større gratisoppdatering som skal legge til en rekke funksjoner fansen har etterlyst. Steam-versjonen av spillet kommer også den samme dagen.

Det legges nå til en historiedel som inneholder bosetninger med NPC-er som du kan ha samtaler (me skikkelige dialogvalg) med. Også tidligere NPC-er som har vært i spillet (få som de er) skal oppdateres med dialogvalg.

Det vil i tillegg komme et ryktesystem hvor du går opp eller ned i status hos forskjellige fraksjoner (The Settlers og The Raiders) i spillet. Du vil kunne hjelpe de gjennom quests og ved å kjempe for de, noe som gjøre at du stiger i gradene – som låser opp mer historie og muligheten til å kjøpe bedre utstyr.

Så... litt som «Fallout», med andre ord. Og kanskje en liten fallitterklæring fra «Bethesda» om at de kanskje burde ha hatt med dette fra starten av.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3