«Fallout 3»-ekstrainnhold sluppet

Er du en svoren Microsoft-velgjører har du mye godsaker i vente fra «Fallout 3». Første del er ute nå.

28. januar 2009 09:27

«Fallout 3» var et av de bedre spillene som ble sluppet i fjor. Nå har det blitt lansert ekstrainnhold på PC og Xbox 360, mens PlayStation 3-eiere langt på vei blir nødt til å tro på julenissen for å oppleve utvidelsene i actionrollespillet som finner sted i fremtiden og er lagt til et øde Washington DC.

Bethesda, studioet bak som også lagde «The Elder Scrolls IV: Oblivion» som kom ut i 2006, kan ikke love at de kan gi andre enn Microsoft-kunder det ekstra innholdet.

Når du runder spillet møtes du av en rulletekst og har ingen mulighet til å fortsette med sideoppdrag eller å gå tilbake for å oppleve det storslåtte spillandskapet. Dette blir det gjort noe med nå, gjennom episoder og nytt innhold.

PS3-EIERE MÅ VENTE

Denne uken kom første nedlastingsrunde til Xbox 360 og PC, en episode kalt «Operation Anchorage» (800 Microsoftpoeng), mens februar og mars gir deg ytterligere to avsnitt.

Ukens oppdatering byr på kamper mellom kinesiske og amerikanske styrker før atomdommedagen, lagt til Alaska.

Produsent Todd Howard sa til MTV i forrige uke at det er ingen planer om å slippe dette episodebaserte innholdet på PlayStation 3-versjonen av spillet.

Eneste tynnslitte håpet er at Bethesda gjør som de gjorde med «Oblivion» – at de slipper en «Game Of The Year»-edition på et senere tidspunkt med alt ekstrainnhold inkludert når eksklusiviteten til Microsoft har utløpt.


Se trailer fra den første utvidelsen til «Fallout 3», ute nå på Xbox 360 og PC, her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3