«Factorio» har fått slippdato

Skal endelig ut av early access.

18. november 2019 12:00

(PressFire.no): Byggespillet «Factorio», som nærmest har fått kultstatus allerede som Early Access-spill, har endelig fått en lanseringsdato.

Det bekrefter utviklerne i en bloggpost, hvor de sier de selv synes utviklingen av spillet har tatt alt for lang tid.

- Tilnærmingen «det er ferdig når det er ferdig» har fungert bra for oss for å kunne gi ut et høykvalitetsprodukt, men om vi fortsetter slik så kommer vi til å holde på for alltid, skriver utviklerne.

- Mange av oss har null problemer med å jobbe på «Factorio» i lengre tid, men hovedproblemet er at vi har lyst til å legge til nye egenskaper og innhold i stedet for å bare polere det som allerede er i spillet.

De slenger derfor ut en offisiell lanseringsdato slik at de må forholde seg til det, selv om datoen er satt rimelig langt fram i tid: 25. september 2020.

Utviklerne lover at dette ikke markerer slutten for utviklingen på spillet, eller at det er 100 prosent ferdig på den datoen. De sier de skal ta livet litt med ro, for så å kunne fokusere på mer innhold.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3