Annonse
Annonse
Facebook kjøper «Beat Saber»-utviklerne
Går inn i Oculus Studios.

Facebook kjøper «Beat Saber»-utviklerne

Går inn i Oculus Studios.
3:57
10:22
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
10:22
3:57

(PressFire.no): Facebook har kjøpt utviklerne bak VR-hitten «Beat Saber», det melder selskapet i en bloggpost i dag.

- Beat Games slutter seg til vår søken etter å gi VR til flere folk rundt om i verden, skriver innholdsansvarlig i Oculus, Mike Verdu.

- De vil fortsette å lage nye måter for folk å oppleve musikk og VR-spilling på. Men viktigst av alt er at det communityet har lært seg å elske med «Beat Saber» vil forbli intakt.

I det svært populære VR-spillet, som i en tid lå som det spillet med best brukertilbakemelding på Steam, skal man slå i stykker fargede blokker i takt med musikken – med to lyssabler, som snytt rett ut av «Star Wars».

Beat Games går dermed inn i Oculus Studios og skal lage spill for Rift-headsettene. Det kan derimot virke som om Facebook kommer til å være litt mer hardhendte når det kommer til å tillate brukerskapt innhold til spillet.

- Vi skal gjøre vårt beste for å beholde verdien mods gir til «Beat Saber»-brukerbasen, sier Verdu og peker til vilkårene utviklerne har for bruken av «utviklermodusen» i spillet.

- Utviklerverktøyene er ikke ment til å holde på med piratkopiering eller ulovlig modding, inkludert mods som bryter med merkevarerettigheter fra tredjeparter eller som inneholder ondsinnet kode.

Han sier videre at både Beat Games og Facebook er enige om at det er mye mer som kan gjøres i kombinasjonen VR, spill og musikk.

Det loves samtidig at det fortsatt vil komme nytt innhold til spillet og oppdateringer på andre plattformer enn Oculus. Studioet vil fortsatt holde til i Praha fremover.

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
Mer om:
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Mer om:
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

Facebook kjøper «Beat Saber»-utviklerne

Positivt
Negativt
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum