Facebook kjøper «Asgard’s Wrath»-studioet

Sto også bak «Sly Cooper: Thieves in Time» og «God of War Collection».

26. februar 2020 14:05

(PressFire.no): Det er Facebook selv som nå kan fortelle at de utvider rekkene med et nytt spillstudio, som gå rinn i rekkene til vr-satsingen Oculus Studios.

Det er Sanzaro Games som nå blir en del av Facebook.

Studioet er kanskje mest kjent for viking-inspirerte «Asgard’s Wrath», men har også stått bak spill som «Sly Cooper: Thieves in Time», «The Sly Collection», «God of War Collection» og var med å utvikle «Spyro Reignited».

Men det er deres vr-kompetanse Facebook nevner som essensiell for oppkjøpet – de regnes nesten som veteraner etter å ha stått bak spillene «Ripcoil», «VR Sports Challenge», «MARVEL Power United VR».

De var også det første studioet som inngikk en partneravtale med Oculus.

Ifølge annonseringen er Facebook imponert over hvordan de tilnærmer seg spilldesign og at dette blir fundamentet når de nå skal «flytte vr videre».

Videre bedyrer de at studioet skal få beholde kulturen som de mener har vært en del av suksessoppskriften bak spillene, i tillegg til at de beholder kontorene sine.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3