«Fable II»-episodene starter nå

Det fantastiske spillet signert Peter Molyneuxs Lionhead Studios brytes nå ned i episoder for å friste flere til å bruke noen timer i Albion.

29. september 2009 21:05

Under GamesCom var hele Microsofts brief viet Peter Molyneux. En farlig ting det, tatt i betraktning at mannen jo er som en automat som om du putter på en mynt snakker uhemmet helt til noen drar ut stikkontakten.

Les også: Flere nyheter fra GamesCom.

«FABLE III» UTVIDER AMBISJONENE

Men Molyneux hadde faktisk med seg spennende nyheter, i stigende rekkefølge relanseringen av «Fable II» som episodebasert spill på Xbox Live, og ikke minst; avdukingen av «Fable III».

For å mørne Fable-fansen, er nå den første episoden av «Fable II» tilgjengelig på Xbox Live, og det helt gratis.

Du får dermed mulighet til å spille en god slump av spillet helt vederlagsfritt.

Filen veier 2 GB så det eneste du trenger å investere i er tiden det tar å laste ned spillets første del.

Les også: «Fable III» gir deg muligheten til å bli en tyrann.
Les også: Flere nyheter på Xbox Live.

De fire resterende episodene må du betale for, men om du skulle finne ut at du trenger å spille gjennom hele «Fable II» før resten av spillet blir gjort tilgjengelig gjennom episoder, har utvikleren tidligere lovet at alt av lagring er fullstendig kompatibelt med fullversjonen på disk - om du velger å gå til innkjøp etter å ha testet den første episoden.

Det samme gjelder achievements som du opparbeider deg via episodene. Du kan dessuten laste ned utvidelsene «Knothole Island» og «See the Future» og spille disse om du går for den femdelte varianten.

Se video fra «Fable II»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3