«F1 2011» til PlayStation Vita

Lanseres samtidig med konsollen i Europa.

16. november 2011 14:48

(PressFire.no): Codemasters har annonsert at «F1 2011» kommer til Sonys nye håndholdte, Vita. Og det skjer samtidig med at konsollen lanseres i Europa til neste år, den 22. februar.

Dermed føyer formel 1-spillet seg inn i en voksen rekke med lanseringsaktuelle spill. 26 titler er klare til japansk Vita-slipp før jul, og Sony har sagt at 80 titler er under utvikling. «F1 2011» blir forøvrig også lansert i Japan 17. desember som del av lanseringsspillene til Vita.

Utviklerne sier at Vita-versjonen vil inneholde alle de offisielle F1-lagene, førerne og banene som du også finner i pc- og konsollversjonene av spillet. Og selvsagt kan du velge om du vil spille en hel sesong, inkludert kvalifiseringer og treningsrunder, eller time trial-moduser.

I tillegg får «F1 2011» flerspiller for opptil fire, som er mulig gjennom WLAN på Vitaen.

Inkludert er muligheten å kjøre i en samarbeidsmodus, to mot to, i karriere. Eller fokusere på time trials-aspektet.

Det er Codemasters Birmingham og Sumo Digital som har utviklet Vita-spillet i samarbeid, og lanseringen blir altså 22. februar. PS: «F1 2011» ble utgitt 20. september til pc, PlayStation 3 og Xbox 360. Det kommer også en versjon til 3DS.

Se traileren fra Vita-versjonen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3