Få kloa i «MAG»-betanøkkel

Betaen for europeiske PS3-eiere har åpnet. Få kloa i en av 16.000 betanøkler før det er for sent.

15. september 2009 18:14

Tidligere i sommer var utviklerne bak et av Sonys mest ambisiøse onlinespill noensinne ute og lovte en snarlig beta.

Den gang da gikk de mest optimistiske tipsene ut på at man kunne få kloa i en betatilgang allerede i juli. Men vi har måttet vente, helt til nå.

Les også: «MAG»-beta allerede i juli?

Nå har Sony imidlertid invitert til massiv, åpen betatesting av «MAG» (en forkortelse for Massive Action Game), og de har 16.000 betanøkler som skal få bein å gå på.

MASSIV ONLINEKRIG

«MAG» er utviklet av Socom-spillskaperne i Zipper Interactive.

Denne gang tillater man hele 256 samtidige onlinespillere i et storslagent skytespill som setter krav til både båndbredde og treffsikkerhet.

De 256 spillerne deles opp i fire lag bestående av åtte spillere, og følger militær ranginndeling når det gjelder å bringe litt organisasjon inn i det hele.

Fire lag blir til én tropp og fire tropper danner ett kompani. Selvsagt støtter spillet headset, slik at du kan rope ut kommandoer til dine medsoldater.

«MAG» ble først annonsert under verdens største spillmesse E3 i fjor sommer, mens man under årets E3 hadde en demonstrasjon på Sony-boden som fikk Internett-oppkoblingen til å knele mens nysgjerrige fikk fingrene i spillet for første gang.

Se også: Skjermbilder fra spillet.

For å få tak i en betakode, ta turen til Sonys europeiske PlayStation-blogg og fyll inn nødvendig informasjon.

Spillet har tidligere blitt forespeilet å komme ut i januar neste år. Testingen utgjør dermed siste finpuss før det er ferdig, og du kan altså være en av de første som kan spille «MAG». Betaserverne er åpne seks timer om dagen, fra mandag til fredag, opplyser Sony.

Det er først til mølla-prinsippet som gjelder, og kodene sendes ut på ukentlig basis. Ikke gi opp om du ikke får napp første dagen, lyder oppfordringen fra PlayStation-bloggen.

«MAG» er et PlayStation 3-eksklusivt spill som er ventet sluppet tidlig neste år.

Se video:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3