Få denne «Hot Pursuit»-bilen gratis

Men først må en million mennesker la seg forføre av litt Need for Speed-propaganda.

30. november 2010 07:38

Utviklerne bak det nylig lanserte – og temmelig fantastiske – «Need for Speed: Hot Pursuit», har kokt opp et fristende forslag: Når traileren du finner i bunnen av denne saken passerer 1 million visninger, får du kloa i en nedlastbar bilpakke bestående av tre heite cabrioleter. Og det helt gratis. (I skrivende stund har nesten 400.000 sett filmsnutten).

Blir denne milepælen nådd før 12. desember, kan du fylle garasjen i «Hot Pursuit» med disse tre sprekingene:

En Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster, Bentley Continental Supersports Convertible og Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition.

Utviklerne i Criterion Games benytter samtidig som de annonserer denne «konkurransen», også muligheten til å skryte litt av spillet sitt, og fortelle om hvor hyppig Autolog-funksjonen har blitt brukt. Autolog er en måte du kan sammenligne tider med dine venner – og ved hjelp av én kommando forsøke å ta tilbake banerekorden ved å starte det aktuelle løpet.

- Vi visste alle at Autolog var noe helt spesielt, men dere beviser at det er noe som kommer til å endre bilspill for alltid, skriver Criterion på sine hjemmesider.

Utvikleren forteller at over 3 millioner utfordringer har blitt utvekslet via Autolog, og på grunn av dette beklager Criterion om de har ødelagt mange vennskap.

Da PressFire møtte utviklerne i London i høst, fortalte Matt Webster at Autolog er skapt for å stimulere drifter han tror vi alle er utstyrt med fra naturens side:

- Jeg tror vi er født med konkurranseinstinkt, spesielt om det er venner av deg involvert. Det gjør det hele mer betydningsfullt – for ingen ting smaker bedre enn om du klarer å slå en du kjenner.

- Dessuten vil du bli bedre, forstå flere aspekter ved kontrollsystemet og vurdere når du bør bruke nitro, samt hvordan du skal forsere svinger mest mulig effektivt, i takt med at du kjører et løp flere ganger. Læringen blir mer meningsfull ettersom bestetiden har et navn og et fjes klistret ved seg, fortalte Matt Webster til PressFire.

«Need for Speed: Hot Pursuit» ble lansert den 18. november, og er utgitt til PlayStation 3, Xbox 360 og PC. I tillegg er det sluppet en versjon til Nintendo Wii som Exient-spillstudioet er ansvarlige for.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3