Ettertraktede «No Man's Sky» har fått lanseringsvindu

27. oktober 2015 22:37

(PressFire.no): På Sonys konferanse under Paris Games Week tirsdag ettermiddag fikk vi se en fersk trailer «No Man's Sky».

 

Sommerspill

Selv om spillet i seg selv så like attraktivt ut som før, var det imidlertid de to siste sekundene som nok var mest interessant - der kom nemlig lanseringsvinduet.

«No Mans Sky kommer ut i juni neste år, kunne utvikler Hello Games endelig avsløre.

Lanseringsdatoen har vært en het potet det siste året. Det var også det første spørsmålet talkshow-verten Stephen Colbert spurte om da han hadde Sean Murray fra Hello Games på besøk i oktober.

Murray kunne imidlertid ikke si noe om det da, og resten av programmet ble brukt til en demonstrasjon av spillet.

Tidligere denne måneden var igjen ryktemaskina igang, og det ble spekulert i om spillet faktisk ville bli en lansert under den pågående spillfesten i Paris.

Såpass sterke var ryktene at Murray selv avkreftet det hele på Twitter. Samtidig hintet han om at spillet ville bli vist fram på messen, noe vi altså fikk bekreftet tirsdag kveld.

 

Ufattelig stort

I kjent stil viste traileren blant annet både flysekvenser og noen nærkamper på bakkenivå, men kamp er ikke nødvendigvis hovedelementet i spillet.

Murray selv har tidligere sammenlignet spillet med «Journey» - et spill der poenget er mer abstrakt.

Det er i hvert fall ikke tvil om at det er svære greier vi har med å gjøre. Ifølge Murray vil det ta fem milliarder år å utforske alle planetene, og at du mest sannsynlig ikke vil møte noen du kjenner i det enorme universet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3