Etterforsker mulige drifting-problemer med PS5-kontrollerne

Ikke bare et Switch-problem?

11. februar 2021 12:57

(PressFire.no): Det har haglet med hardt skyts mot Nintendo etter at omfanget til de såkalte drifting-problemene til Switch-kontrollerne har vist seg å være svært stort.

Flere sivile søksmål er oppe mot den japanske konsollskaperen i blant annet USA og Canada, mens flere lands forbrukerorganisasjoner formelt har klaget dem inn for brudd på forbrukerrettighetene i EU.

Nå kan det også vise seg at Sonys nylig lanserte PlayStation 5 også har samme problematikk, etter en sak hos Kotaku belyste et visst omfang av personer som klager over det i sosiale medier.

Det amerikanske advokatselskapet Chimicles Schwartz, Kriner & Donaldson-Smith (eller bare CSK&D, om du vil), selskapet som også leder et søksmål mot Nintendo for driftingproblemene der, ber nå forbrukere om å rapportere inn feil med PS5-kontrollerne.

Dette for å se om det er nok tilfeller til å også gå til søksmål mot Sony.

- Det er rapportert at analogstikkene på enkelte PS5 Dualsense-kontrollere automatisk vil plukke opp bevegelse når de ikke er i bruk, noe som forstyrrer spillingen, skriver selskapet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3