Etter «World of Warcraft» kommer «Titan»

Blizzards neste er avslørt.

17. desember 2010 11:19

Spillgiganten og «World of Warcraft»-utvikleren Blizzard har bekreftet at deres neste onlinespill går under navnet «Titan».

Tidligere i desember lekket det et dokument som angivelig var en utgivelsesplan for Blizzard, ment for internt bruk. Der stod det oppført en tittel med kodenavnet «Titan», som ifølge dokumentet skal slippes mot slutten av 2013.

Blizzard har aldri snakket om denne tittelen før, men under Spike TVs prisutelding sist helg spurte spillnettsiden Destructoid Blizzards Frank Pearce hva det er. Overraskende nok avslører han det som blir Blizzards neste MMO.

-   «Titan» er… det er ikke meningen at media skal vite noe om dette...det er vår neste generasjons MMO og vi har bare så smått begynt å snakke om det fordi vi har lyst til å bruke det i en rekrutteringsprosess, for å få noen av de flinkeste i bransjen tilknyttet det, sier han i videointervjuet.

Hva «Titan» er sier Pearce dessverre ingenting om, men i et intervju med Eurogamer.net tidligere i år avslørte Mike Morhaime hos Blizzard at de jobber med et nytt MMO som ikke er knyttet til «World of Warcraft».

-  Vi jobber med vårt andre MMO. Vi ser på det som et slags neste generasjons MMO. Det er ikke en oppfølger til «World of Warcraft» - vi har lyst til å gjøre noe litt annerledes, sa Morhaime til Eurogamer.

-  Vi prøver ikke å erstatte «World of Warcraft». Vi tror «World of Warcraft» kan fortsette ved siden av vår nye MMO og noen folk foretrekker kanskje det nye spillet, mens andre vil fortsette å spille «World o Warcraft».

Det er usikkert om Morhaime den gangen pratet om «Titan», men det ville ikke vært overraskende om det er samme spill han snakket om.

NB! Bildet som er brukt i denne saken er fra «World of Warcraft».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3