Etter Ubisoft skrudde av «Might & Magic X»-serverne er ikke énspillerdelen spillbar mer

Folk har mistet tilgangen til DLC, mens spillet fortsatt er til salgs.

21. juni 2021 11:40

(PressFire.no): «Might & Magic X: Legacy» ble lansert i 2014 til pc og Mac og er det siste spillet i den gamle serien – som startet helt tilbake i 1986.

Det er Ubisoft som nå eier serien, og de har påkalt spillernes vrede gjennom å tvinge en «alltid-online»-funksjonalitet på spillet som sjekker at du eier det opp mot en server når du skal spille.

da de tok ned serverne i starten av juni skal det ha blitt kluss, om vi tolker diverse kommentarer i sosiale medier og på spillet Steam-sider korrekt.

For det viser seg at man ikke kan spille mer enn den første delen av spillet uten at disse serverne er oppe, og du vil rett og slett ikke komme deg videre i det som er et énspillerspill. Flere melder også at deres DLC-pakker ikke lenger er tilgjengelig.

Dette er en kjedelig situasjon i seg selv, men kanskje enda verre er det at spillet fortsatt li​gger ute til salg.

En rekke potensielle fikser blir diskutert i en tråd på Steam-forumene til spillet, der du kan gå inn og redigere dialogvalg i noen filer for å hoppe videre, men bonus-innholdet vil ikke fungere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3