Etter seks år med «World of Warcraft» klarte han å slutte

Se historien om Anthonys oppgjør med livet sitt.

2. februar 2012 13:16

(PressFire.no): At det massive onlinespillet «World of Warcraft» er vanedannende er det nok mange som kan skrive under på.

For britiske Anthony Rosner ble det imidlertid et problem.

I en ny og lettere humoristisk minidokumentar, som du ser nederst, forteller han hvordan spillet ble en så stor del av livet hans at det gikk ut over sosiale ferdigheter og helsen.

Norsk romanse

Han forteller også om en havarert romanse med en norsk jente som han skal ha møtt i spillet, noe som resulterte i et norgesopphold hvor han stort sett kun fikk oppleve landet foran en datamaskin, og med utsikt til naturen sett gjennom et kjellervindu.

Da han begynte å studere på universitetet klarte han imidlertid å gjenoppta et sosialt liv, men klarte ikke å motstå fristelsen da utvidelsespakken «Cataclysm» ble sluppet.

Det var da han fikk sjekket kontohistorikken sin at han virkelig fikk en støkk og tok valget å avslutte spillet. Etter et seks års forhold med det svært populære spillet klarte han endelig å slutte.

Siden da har han trent seg ned noen kilo, og prøver seg som dj med pandalue.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3