Etter fem år har «Dota 2» endelig tatt igjen originalspillet

Siste brikke er på plass i puslespillet - The Underlord er her.

12. august 2016 21:08

(PressFire.no): «Dota 2» har vært ute i en eller annen form siden Gamescom 2011, hvor undertegnede bivånet på messegulvet uten å skjønne hvilket monster det kom til å bli få år etter.

Men du visste kanskje ikke at spillet fortsatt holder på med oppløpet mot gamlefar «Dota 1», i hvert fall når det gjelder hvilke helter som er med i spillet.

Det har vært en stødig lansering av nye helter siden lanseringen, og i dag er det hele 111 helter å velge mellom - et svimlende antall, og en absurd balansekunst for utviklerne.

Siste helt som ble lagt til var Arc Warden, helt tilbake i desember i fjor, og dermed var det store forventninger til at selveste Pit Lord – navnet fra gamlespillet – skulle dukke opp i løpet av året.

I morgest, under den årlige «All-Stars»-kampen på The International – verdensmesterskapet i spillet, ble den siste brikke lagt til: Vrogros, The Underlord.

Underlord er en melee-helt med fokus på å samle damage fra andre helter, og har et arsenal som innholder stuns og spells som gjør skade i et område.

Ultimaten hans går ut på å teleportere helter rundt seg til en vennlig creep eller bygning (lik Boots of Travel), noe som høres helt jævlig ut å møte.

Underlord blir sluppet 23. august, samtidig som spillet også vil få en helt ny statistikkskjerm etter endt kamp.

Så da er «Dota 2» endelig i mål og vi kan håpe på nye tilskudd, men det finnes faktisk en håndfull helter som ble forkastet underveis.

Skikkelige røvere som Gambler, Void Demon, Thunder Knight, GOD, Battlemaster og Dark Terminator får vi nok aldri sett igjen, men vi har en liten forkjærlighet for den gamle Invokeren, som hadde 31 spells å veksle mellom (en vanlig helt har fire-fem!).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3