Et tredje «Star Wars Jedi»-spill fra Respawn er på vei

Regissøren forlater skuta.

25. september 2023 11:18

(PressFire.no): Det var under en paneldebatt i forbindelse med Ocala Comic Con at skuespiller Cameron Monaghan, som spiller Cal Kestis i de tidligere spillene, røpte at de nå jobbet på et nytt spill i serien.

Det er Respawn Entertainment som har lagd de tidligere spillene «Star Wars Jedi: Survivor» og «Star Wars Jedi: Fallen Order».

– Vi jobber på et tredje, og er i p​rosessene med det nå, sa Monaghan under paneldebatten.

– Det er en stor jobb, og det har vært en del debatt, men forhåpentligvis, når alt er sagt og gjort, så får vi til å gå inn og lage noe skikkelig kult.

https://www.youtube.com/watch?v=N9t3Vd1VWC0

(42:56 i videoen over)

Regissøren på begge de forrige spillene, Stig Asmussen – som også var regissør på «God of War 3» hos Santa Monica Studios – har derimot forlatt studioet.

– Etter nøye overveielse har Stig Asmussen bestemt seg for å forlate Respawn for å utforske andre eventyr, og vi ønsker ham lykke til, sier Electronic Arts i en uttalelse til Bloomberg.

– Veteraner i Respawns ledelse vil ta steget opp for å lede teamet i det fortsettende arbeidet på «Star Wars Jedi: Survivor».

Asmussen har tidligere sagt at han alltid har sett på serien som en trilogi.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3