Et nytt «Marvel vs. Capcom» skal være på vei

Polygon siterer flere kilder - og er «X-Men» ute i kulda?

29. november 2016 03:31
Fra årets EVO-finale, hvor Chris G vant foran 15 000 tilskuere.

(PressFire.no): Et nytt spill i «Marvel vs. Capcom»-serien skal være under utvikling. Det rapporterer Polygon, som siterer anonyme, men flere uavhengige kilder.

Ifølge Polygons kilder vil Marvel bruke mer aktuelle helter i spillet, og dermed skal det visstnok ikke ha «X-Men»-figurer som Wolverine og Magneto – men heller flere figurer fra «Avengers» og «Guardians of the Galaxy».

Ant-Man og Groot er to figurer som blir nevnt spesifikt i Polygons artikkel.

Mangelen på «X-Men»-figurer vil i så fall være en stor endring i serien, som har sine aner helt tilbake til slåssespillet «X-Men: Children of Atom», også produsert av Capcom.

Det forrige spillet i serien «Marvel vs. Capcom 3» ble en salgssuksess, og er fortsatt fast inventar på den årlige slåssespillmekkaen EVO. Sammen med «Ultimate»-versjonen har spillet solgt over 3,4 millioner eksemplarer.

Capcoms avtale med Marvel gikk ut i 2013, og det har lenge sett ut til at det ikke skulle komme flere spill i serien. Også oppdateringer til det forrige spillet sluttet da.

Nå er det altså sannsynlig at det vil bli et comeback, og spillet skal etter sigende bli avslørt på Sonys PlayStation Experience til helga.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3