Et nytt «Armored Core»-spill fra From virker fortsatt å være på vei

Første livsgnist på fem år.

10. januar 2022 11:55

​(PressFire.no): «Armored Core»-serien har ligget litt brakk siden 2013, da «Armored Core: Verdict Day» ble lansert til PS3 og Xbox 360.

Det er From Software som har utviklet de mange spillene i mech-serien, femten i tallet (og enda flere om man teller med mobil-varianter), og de skal øyensynlig også stå for det neste.

Det var i 2017 at studiosjef Hidetaka Miyazaki kunne fortelle at de jobbet med et nytt spill i serien, men siden da har det vært tyst fra japanerne om status på spillet.

From kommer som kjent med «Elden Ring» nå neste måned, så det er ikke sånn at de har ligget på latsiden akkurat.

Men nå har det alltså dukket opp livstegn fra et nytt «Armored Core» igjen, denne gangen via en forbrukerundersøkelse – gjengitt av ResetEra-bruker Red Liqourice.

Red Liqourice skriver at brukerundersøkelsen inneholdt informasjon om spillsettingen og flere videoer som viste spillet. Videoene var vannmerket med det ekte navnet til brukeren, og kan ikke legges ut (en vanlig praksis også når vi i pressen får se spill tidlig) – men teksten som fulgte med ble lagt ut:

Det loves altså tredjepersons-action med enorme roboter, muligheten til å skru sammen mech-en din slik du selv vil og en historie satt til planeten Bashtar – der substansen «Melange» står i sentrum (vi håper det har noe med steking og baking å gjøre).

Ingen duft av lanseringstidsrom enda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3