Et nytt «Arma»-spill er plutselig ute

«Arma Reforger» kan spilles på PC og Xbox.

18. mai 2022 15:15

(PressFire.no): «Arma»-serien har lenge gått for å være noen av de mest «realistiske» skytespillene på markedet, der fysikk, kommunikasjon og terreng har betydd mye for spillingen.

Det forrige spillet i serien, «Arma III», kom ut i 2013 – og siden da har vi ikke fått et nytt spill fra utviklerne i Bohemia Interactive.

Men nå kom altså bomben: «Arma Reforger» er ute i Early Access på Steam og Game Preview på Xbox Series X/S. Som i at det kan spilles akkurat nå.

Dette er et nytt spill i serien som er satt til den kalde krigen og foregår på Everon – den samme øya som det første «Operation Flashpoint» foregikk på (som er navnet på serien før den byttet navn).​

https://www.youtube.com/watch?v=AIervYhiEZ8

Men ikke nok med det – «Arma 4» er også på vei. Utviklerne sier at dette er det «første steget» til en oppfølger i serien.

Dette skal være en større greie som skal gi spillerne en «plattform» de selv kan modifisere og være kreativ med – men særlig mye mer enn dette vet vi ikke. En liten teaser som viser utviklingen til serien er lagt ut:

https://www.youtube.com/watch?v=Hns-Nhm1H2I

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3