Et nytt «Alien»-spill er under utvikling

Fox kjøper spillstudio for å fokusere på konsollspill.

18. januar 2018 13:14

(PressFire.no): FoxNext Games, et underselskap av 20th Century Fox som tar seg av spill, har kjøpt utvikler Cold Iron Studios.

Grunnen skal være en økt satsing på spill fra Fox sin side.

- FoxNext Games ønsker å gjøre spillsatsingen til en like viktig del av Fox-businessen som det film og tv er, sier FoxNext-president Aaron Loeb til GI.biz.

Cold Iron Studios ble grunnlagt i 2015 av tidligere Cryptic-utviklere som hadde jobbet på spill som «City of Heroes», «Star Trek Online», «Champions Online» og «Neverwinter».

Planen nå er at studioet skal produsere et spill basert på «Alien»-merkevaren. Det er lite konkret info å finne enda, men til GI.biz sies det at spillet vil la spillerne «utforske deler av universet som fansen ikke har fått oppleve enda».

Spillet skal komme på konsoller. Tidligere har FoxNext fokusert på mobile plattformer med spill som «Simpsons: Tapped Out», men de sier nå at de ønsker spill som går mer i dybden enn det mobiler greier å formidle.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3