Er «Red Dead Redemption 2» på vei til Switch?

Dukket opp hos aldersmerkingsorgan.

26. september 2023 05:14

(PressFire.no): Switch er nærmest blitt kjent for sine «umulige» porteringer av spill en skulle tro ikke kunne kjøre på den – i sammenligning mot sterkere konsoller – sveklete mobilinnmaten.

Til å være en konsoll som trekker knappe seks watt har den like fullt fått fullblods, om enn grafisk nedskalerte, versjoner av «The Witcher III», «Doom Eternal», «Wolfenstein 2» og «Dying Light».​

Men om vi skal tolke det brasilianske aldersmerkingsorganet Classificação Indicativa Brasileiro så kan det være at Switchen ikke er ferdig med å svette riktig enda.

For i deres databaser har «Red Dead Redemption 2» blitt oppført på nytt, denne gangen med ett tillegg: En egen Switch-versjon.

Svart på hvitt. (klikk for større)

Riktignok prater den samme oppføringen bare om PS4- og Xbox One-versjonene av spillet – og oppføringen er fra 11. september 2018. Men den samme oppføringen ble oppdatert til å inkludere PC-versjonen av spillet, som kom drøye året etter lansering.

Noen tenker kanskje at det er en skyversjon dette, som flere andre spill på konsollen, men skyspilling på Switch er ikke tilgjengelig enda i Brasil, så det hadde vært rart.

Det høres jo unektelig sært ut, og en portering av spillet kan jo umulig kjøre på Nintendos nå åtte år gamle chip. Eller får vi enda en umulig port?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3